traadloes-stoevsuger

Da Christoffer og jeg flyttede sammen, var vi ofte uenige om, hvor ofte der skulle gøres rent, hvornår det var tid og ikke mindst hvem der skulle gøre det… En klassisk debat mellem par, tror jeg. ;) Og I kan nok godt gætte, hvem af os, der er mest emsig med nullermændene, ikke? ;) For at komme dilemmaet til livs, købte vi først en robotstøvsuger, men måtte erkende, at den bare slet ikke fungerede i vores gamle lejlighed. Vi havde ikke nok gulvplads til, at den kunne komme ordentlig rundt og sad hele tiden fast over vores meget høje dørtrin. Da vi flyttede i ny lejlighed, besluttede vi os for at få rengøringshjælp, for ikke at skulle diskutere, hvornår det var tid til at gøre kål på støvtotterne. Det var vi rigtig glade for, men for nogle måneder siden, flyttede hun udenlands og nu gør vi derfor selv rent.

gtech-power-floorstoevsuger-uden-ledning

Men ved I hvad – jeg tror faktisk, jeg har knækket koden, for Christoffer er faktisk begyndt at synes, det er sjovt at gøre rent, efter vi har fået en ny støvsuger… Mænd er ofte glade for elektronik, så gæt hvem af os to, der er mest henrykt over den? Jep, I gættede rigtigt. ;) Jeg synes også den er super smart, bevares, men den har altså indvundet stjernestatus hos min bedre halvdel og bliver hevet frem oftere end nogensinde, haha…

Den er fra GTech, hedder “Power Floor” og er en trådløs støvsuger. Den er lige så effektiv som en normal, men meget nemmere at manøvrere, da man ikke er ved at komme op at slås med den hele tiden, som vores gamle støvsuger, der skabte sig, vendte sig på ryggen og knækkede slangen i hvinende udbrud. Det er faktisk en fornøjelse at støvsuge nu. Hvem skulle have troet det… ;) Den skal oplades i 4 timer, men kan så køre på fuldt blus i 20 minutter, hvilket er mere end rigeligt. Der står 20 minutter, men jeg tror faktisk, der er længere, da vi ikke på noget tidspunkt har prøvet at løbe tør, selvom vi har taget os god tid.

gtech-stoevsuger

Efter Lily er begyndt at spise selv, lander der en hel del af måltiden på gulvet. Vi havde derfor talt om at købe en håndstøvsuger for hurtigt at kunne fjerne krummer fra gulvet, men denne fra Gtech har et andet mundstykke, man kan sætte på, så den pludselig bliver til en lille fiks håndstøvsuger, så vi også nemt kan støvsuge hendes høje stol, bordet og gulvet, selvfølgelig. Den har heller ingen poser, man åbner den simpelthen bare og smider støv og skidt ud i skraldespanden. Det er virkelig smart, synes jeg. Og så er det lidt sjovt at se, hvor meget man samler, hver gang man støvsuger, haha… Vi har også et kit til bilen med forskellige mundstykker og det er virkelig praktisk, da man ikke behøver finde strøm til ledningen. Vi er rigtig glade for den og jeg kan varmt anbefale den, hvis I skal redde parforholdet, haha… Eller bare gerne vil have en ny og smart støvsuger. ;)