atelier-septemberemilietommerberg

Søde Emilie fra Norge som driver bloggen emilietommerberg.com. Jeg kan varmt anbefale jer at kigge forbi hendes blog.

wienerbrødfrokost-københavnatelierseptember

Noget af det bedste ved at have en blog er alle de oplevelser, der følger med, og alle de søde og inspirerende mennesker, man møder. Før jul var jeg til et photoshoot i Stockholm med L’oréal Paris. Vi var fire bloggere fra Skandinavien og en af dem var Emilie Tømmerberg fra Norge. Vi faldt hurtigt i snak og hun var simpelthen så sød og imødekommende.

Desværre er det ikke altid den oplevelse, man har med større bloggere. De fleste er åbne og nemme at tale med, da man sjovt nok har en del til fælles. ;) Dog har jeg også flere gange oplevet, at bloggere af en vis størrelse har nok i sig selv og er svære at komme ind på livet af. Man er ligesom ikke interessant, hvis man ikke har flere hundrede tusinder følgere på Instagram eller indlæg der lægger internettet ned. Sad but true.

I al ydmyghed tør jeg godt røbe, at jeg har en af Danmarks største blogs, men det betyder ikke, at jeg føler mig vigtigere end andre. Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, ja faktisk usmageligt, at antallet af følgere på blogs eller Instagram skal definere, hvor vigtig eller spændende en person man er. Især fordi mange af de mennesker, der bryster sig med at have store Instagramprofiler, ofte har købt sig til over halvdelen og flere bloggere lyver omkring deres trafik.

Heldigvis er det et fåtal, der opfører sig på den måde. Jeg kan bare ikke lade være med at blive forarget, når jeg oplever det. Derfor er det virkelig rart at møde en pige som Emilie, der er nede på jorden og helt igennem sød. Hun har en sindssyg fin blog fyldt med alt fra make-up tutorials og hårguides til mode og livsstil – besøg den HER. Hun fortalte mig, at hun skulle til København i denne uge, så vi mødtes i dag på Atelier September til frokost. Det var simpelthen så hyggeligt og det er virkelig ærgerligt, at hun bor så langt væk. Når jeg møder en pige som hende, bekræfter det mig blot i mottoet “it’s nice to be important, but it’s more important to be nice“.

blog, københavn, high-street
One of the best things about having a blog is all the experiences that come with it and all the sweet and inspiring people you meet. Before Christmas I went to a photo shoot in Stockholm with L’Oréal Paris. We were four bloggers from Scandinavia and one of them was Emilie Tømmerberg from Norway. We quickly fell into conversation and she was just so sweet and accommodating.

Unfortunately it is not always the experience you have with big bloggers. Most are open and easy to talk to, as you have a lot in common. ;) However, I have several times experienced that bloggers of a certain size, have enough in themselves and is hard to come to grips with. It’s like you’re not interesting, if you don’t have hundreds of thousands of followers on Instagram or blog posts that breaks the Internet. Sad but true.

In all humility I dare to tell, that I have one of the largest blogs in Denmark, but that doesn’t mean that I feel more important than others. I think it’s a pity, indeed distasteful, that the number of followers on blogs or Instagram should define how important or interesting a person you are. Especially because many of the people who pride themselves on having great Instagram profiles, have often bought more than half of their followers and several bloggers are lying about their traffic.

Fortunately, it is only a minority who behave in this way. I just can not help but to be offended when I experience it. Therefore, it is really nice to meet a girl like Emilie, who is down to earth and genuinely sweet. She has such a nice blog filled with everything from makeup tutorials and hair guides to fashion and lifestyle oriented content – visit it HERE. She told me that she was going to Copenhagen this week so we met today at Atelier September for lunch. It was so cozy and it’s really unfortunate that she lives so far away. When I meet a girl like her, I get to think of this quote: “it’s nice to be important, but it’s more important to be nice.”