ojenvippe-serumserum-eyelashkomorebi-eyelash-serum

Reklame link: eyelash serum from Komorebi Beauty/get it HERE

Godaften kære piger. ♡ Jeg har styrtet rundt i dag for at få de sidste ting på plads, inden turen i morgen går til Rom. Jeg glæder mig helt vildt. Jeg kommer til at blogge dernede, men derudover har jeg forberedt en række indlæg, som bliver udgivet, mens jeg er afsted. – Blandt andet et indlæg hvor jeg fortæller, hvordan jeg fandt ud af, at jeg var gravid, en opskrift på en virkelig lækker suppe, mine make-up favoritter og meget mere… Apropos make-up og beauty så er jeg også blevet ret glad for ovenstående øjenvippeserum fra det skandinaviske mærke Komorebi Beauty. Den giver næring til øjenvipperne i form af naturlige ekstrakter og olier så som olivenolie, ricinusolie og jojobaolie og hjælper derved vipperne til at vokse sig længere og tykkere. Den er lavet i Skandinavien og er så mild, at den kan anvendes, selv når man bruger linser. Det er ikke kun mig, der synes at kunne se en forskel, for effekten er faktisk dokumenteret. :) Blot et tip hvis jeres øjenvipper kunne trænge til et lille boost.

blogGood evening dear girls. ♡ I’ve been running around today doing different errands and finishing a lot of work, as my mom and I are leaving for Rome tomorrow. I’m really looking forward to it. I am going to blog from Rome, but I have also prepared a series of blog posts which will be published while I’m away. – Among other things, a post where I describe how I found out that I was pregnant, a recipe for a really delicious soup, my make-up favorites and much more… Speaking of make-up and beauty – I have also become quite fond of the eyelash serum that you see above from the Scandinavian brand Komorebi Beauty. It nourishes your eyelashes in the form of natural extracts and oils such as olive oil, ricinus oil and jojoba oil helping the lashes to grow longer and thicker. It is made in Scandinavia and is so mild that it can be used even when using lenses. It’s not just me who can see a difference as the effect has actually been documented. :) Just a tip if your eyelashes could use a little boost.

I samarbejde med Nelly & Komorebi Beauty