ystad-saltsobadystad-saltsjöbadblomstret-tapetystad-sverigesverige-ystadystad-vitassalt-sukker-torskfyldt-fiskdessertlysekroneystadsaltsjöbadsolopgangmorgenmadmorgenmads-buffet

OPHOLDET BLEV SPONSORERET AF YSTAD SALTSJÖBAD

For et par weekender siden havde jeg inviteret Christoffer med på Ystad Saltsjöbad. Det var en weekend uden computer og (næsten) uden telefon. Vi fik slappet fuldstændig af og kom totalt ned i gear. Det var virkelig en af de bedste weekender i lang tid. Bare ham og jeg. Vi gik rundt i badekåbe og tøfler nærmest hele weekenden, spiste lækker 3-retters middag og var i spa til langt ud på aftenen. Det er altså en ret speciel oplevelse at sidde udendørs i mørket i en opvarmet pool og kigge på stjerner. Det var simpelthen så hyggeligt. Alt var så gennemført og det er helt bestemt ikke sidste gang, vi besøger Ystad Saltsjöbad. Hold nu op, hvor var det lækkert! For ikke at tale om deres morgenbuffet – jeg har aldrig oplevet noget lignende. Der var alt hvad hjertet begærer og lidt til. ;) Mange varme anbefalinger herfra.

blog, københavn, high-streetA few weekends ago Christoffer and I went to Ystad Saltsjöbad in Sweden. It was a weekend without computers and (almost) without phones. It was such a great feeling to do nothing else but relax and spend time together. Just him and I. We walked around in bathrobes and slippers almost the entire weekend, ate delicious 3-course dinner and went to the spa late in the evening. It’s a rather special experience to sit outside in the darkness in a heated pool and look at the stars. It was just so cozy. Everything was so nice and delicious and it is certainly not the last time we visit Ystad Saltsjöbad. Not to talk about their breakfast buffet – I have never experienced anything like this. There was everything the heart desires. ;) I can really recommend you to go there.