rød-kjolecafé-nomadmorokkansk-teltrooftop-terracekatsunsetchristoffermarrakech-riad-edwardsøvnig-katmarrakechild-i-pejsenriad-marrakechtagterrasseroom-palacio-marrakechcactushoteller-marrakechtrappe

Åh, hvor jeg dog allerede savner Marrakech. Det er virkelig en skøn by og man kunne bruge mange dage, endda uger, på at udforske byen. Den er så anderledes og spændende og vi nåede slet ikke alt det, vi havde planlagt hjemmefra. Vi taler derfor allerede om en smuttur derned igen – måske her i 2016. Det er jo temmelig billigt både at komme derned og bo der. Her er de sidste billeder jeg har fra Marrakech. Håber I kan drømme jer lidt væk denne kolde vinterdag. ;)

blog, københavn, high-street

Oh, how I already miss Marrakech. It is such a lovely city and you can spend days, even weeks, by exploring the city. It’s so different from what we’re used to and very inspiring. We didn’t manage to see all of the things we had planned, so we are already taking about going there again in 2016. It’s very cheap to go to Marrakech from Denmark and it’s also very cheap to stay at the cute little riads. Here are my last pics from Marrakech. I hope you can get inspired from them this cold Winter day.