morgenmad-marrakechhotel-marrakechbreakfast-tableTIME FOR BREAKFAST

Godmorgen allesammen. ♥ Det er altså svært at forstå, at vi er midt i december, når man kan sidde udenfor og få serveret morgenmad i solen. Jeg tror bare, at vi bliver i Marrakech et par uger endnu. ;) Her er omkring 20-22 grader i skyggen, så det er lige til at holde ud. I dag har vi planer om at besøge Yves Saint Laurents gamle hus, som I kan se et smugkig af HER og ellers står den på ren afslapning og måske en tur i hammam. Jeg håber, at I alle får en rigtig dejlig start på weekenden. See you later…

blog, københavn, high-street
Good morning girls. ♥ It’s difficult to understand that we’re in the middle of December, when you can sit outside and eat your breakfast in the sun. I think we will stay in Marrakech for another two weeks at least. ;) It is 20-22 degrees in the shadow, so it really feels like Indian Summer. I just want to wish you a great start of the weekend. See you later…