[youtube width=”750″ height=”450″]https://youtu.be/6dleobd6_Mg[/youtube]

Så har jeg fået klippet vores lille ferievideo sammen. ;) Jeg håber, den giver et indblik i det paradis, som Bali virkelig er og de forskellige ting, vi oplevede. Vi snorklede blandt andet med havskildpadder på Gili Air, oplevede Gili Trawangans lækre strande og kørte øen tynd i hestevogn, Christoffer dykkede ned i et gammelt skibsvrag i Amed, vi udforskede Seminyak og alle dens hyggelige små caféer og butikker, vandrede i rismarker i Ubud og meget mere. Jeg håber, I kan lide vores lille film. Det er lidt nyt for mig, det med at lave videoer. Er der stemning for flere fremover? :)

blog, københavn, high-street
I hope that this little video gives an insight into the paradise that Bali really is and the different things we explored on our trip. E.g. we went snorkeling with sea turtles on Gili Air, experienced Gili Trawangan’s gorgeous beaches and drove around the island in horse carriages, Christoffer dived into an old shipwreck in Amed, we explored Seminyak and all its cozy little cafes and shops, wandering in the rice fields of Ubud and much more. I hope you like our little film. It’s a bit new to me, to make videos. But if you like it, I will consider making more in the furture? :) Tell me what you think.