le-pirate-balikokosnoedpalmetraeerla-plancha-balihaengekoeje1

Billederne er fra vores tur til Bali forrige år

Så fik vi endelig bestilt rejse til Thailand. Det har holdt hårdt, at få valgt hvor i Thailand, vi gerne ville hen. Der er jo så mange lækre steder og vi har haft virkelig svært ved at beslutte os. Ikke mindst har det taget mega lang tid at få booket hoteller. Vi skal afsted i midten af februar og når man bestiller én måned før afrejse, er udvalget ikke det største. Vi er dog kommet frem til nogle rigtig fine steder, så det er virkelig rart, at det endelig er på plads.

Vi skal være afsted i tre uger. Egentlig havde vi overvejet at være afsted længere, men pludselig fik vi lidt hjemve, inden vi overhovedet var taget afsted, haha… Kender I det? Så det er endt med tre ugers ferie, hvilket jo også er en lang tur. Inden vi bestilte, sagde min mor og moster, at de ville komme og besøge os. Da vi har forkortet vores rejse, er det faktisk endt med, at vi har selskab hele turen. Min moster tager hjem nogle dage før, men min mor er med i alle tre uger. Det bliver så hyggeligt.

Vi skal først et par dage til Bangkok og dernæst går rejsen til de to små øer Koh Chang og Koh Kood, som ligger sydøst for Bangkok. Vi glæder os helt vildt og det bliver så spændende at rejse med Lily. Hvis I har nogen uundværlige tips til, hvad man skal have med til en baby, modtages de med kyshånd. :)