pakkeliste, storbyferie, packing check list

I dag rejser min mor og jeg som sagt til Rom. Så ofte jeg kan komme til det, rejser jeg udelukkende med håndbagage. Jeg elsker, at man ikke skal tjekke en kuffert ind og stå og vente på den ved rullebåndet, når man lander. Derfor har jeg også denne gang kun pakket i en lille kabinekuffert. Det kan sagtens lade sig gøre, hvis man gør sig lidt umage. For et par år siden lavede jeg en pakkeliste til storbyferien, som jeg bruger hver gang, jeg skal på en forlænget weekend. Jeg tager ikke nødvendigvis alt med hver gang – jeg kan bare godt lide at have muligheden for at krydse punkterne af, så jeg ikke glemmer noget. Normalt ville jeg f.eks. ikke medbringe hårtørrer, da det plejer at være på hotellet, men bor man til leje via AirBnB, kan det være en god idé at tage med. Jeg håber, I kan bruge den til inspiration, når I selv skal afsted. I kan downloade den HER.

linje-prikket@2x.jpgAs I told you, my mom and I are going to Rome today. As often I have the chance, I travel with a carry-on suitcase only. I love that you don’t need to check in a suitcase and wait for it when you get off the plane. So this time I have also only brought my small stroller as my only luggage. A couple of years ago I made a carry-on packing check list which I use every time I go on a city break. I don’t necessarily bring everything from the list – I just like to have the option to check them off the list if needed. I hope you can use it for inspiration as well. Download it HERE.