breakfast

Mange af jer har spurgt, om I ikke må følge med på en helt almindelig hverdag, så i går forsøgte jeg at tage billeder hele dagen igennem. :) Når man er selvstændig og har en blog er alle dage næsten forskellige – i går var en af de mere “normale”, men alligevel med en del på programmet. Jeg stod op kl. 07 og startede dagen med yoghurt med müesli, mandler, grove cornflakes, frosne hindbær og en kop ingefær te.

blogMany of you have asked if I could take you with me on a ordinary day, so yesterday I tried to take pictures throughout the day. :) When you are self-employed and have a blog like me every day is different – yesterday was one of the more “normal” ones. I got up at 07AM and had a bowl of yogurt with muesli, almonds, frozen raspberries and a cup of ginger tea.

personal-trainer

Kl. 9 mødtes jeg med min personlige træner Malte fra Strick Performance. Vi træner sammen hver tirsdag i en times tid. Han er god til at holde mig i ørerne, så jeg også får trænet her under graviditeten. :) Vi lavede en masse forskellige øvelser så som lunges med kettlebells, planken, squads, osv. Jeg kan godt mærke, at jeg er rimelig øm i kroppen i dag, haha…

blogAt 9AM I met with my personal trainer Malte from Strick Performance. I meet up with him every Tuesday for one hour. He is good at keeping me motivated – also during my pregnancy. :) We did a lot of different exercises such as lunges with kettlebells, plank, squads and so on. My body is so sore today, haha…

makeupmake-up

Derefter gik jeg i bad i fitness centret og susede hjem og gjorde mig klar til dagen. Jeg plejer som regel at lægge make-up ved mit sminkebord, da lyset er virkelig godt her. Mange af jer har spurgt, hvilke produkter jeg bruger. Jeg har gjort et indlæg klar omkring netop dette, som udkommer, mens jeg er i Rom. – Stay tuned.

blogAfterwards I took a quick shower and raced back home and got ready for the day. I normally apply my make-up in front of my dressing table, as the light is really good here. Many of you have asked what products I use. I have made a blog post ready which will be published while I’m in Rome. – Stay tuned.

heartmade-bukser

Kort efter ringede postmanden på døren. Han havde en pakke til mig med et par yderst fine bukser, som jeg købte via Trendsales i sidste uge. Sælgeren havde tilmed skrevet en sød og personlig hilsen. <3 Jeg havde været på jagt efter dem et helt år og endelig fandt jeg dem. Nu kan foråret bare komme an. Hvis én af jer ligger inde med matchende skjorte, må I endelig sige til – den er jeg nemlig også på udkig efter. :)

blogShortly after the mailman rang the door. He had a package for me with a couple of super cute trousers that I bought second hand online last week. The seller had written me such a sweet and personal note. <3 I had been searching for them for a whole year and finally I found them. If one of you have the matching shirt and is interested in selling it, please let me know. :) 

photoshoot

Omkring kl. 11 gik jeg igang med at skyde en masse billeder til bloggen. Jeg forsøger at finde en balance mellem at arbejde hjemmefra og være på kontoret. Det kan godt være svært, at lave andet end at besvare emails, når jeg er på kontoret, hvis jeg ikke har noget billedmateriale at arbejde med. Derfor forsøger jeg at tage nogle på forhånd… Her er jeg igang med at forevige vores sengeborde, som mange af jer spørger ind til. :) – Indlægget kommer snarest.

blogAround 11AM shot a lot of pictures for the blog. I’m trying to find a balance between working from home and being at the office. It can be difficult being at the office, if I don’t have any pictures to work with. Therefore, I try to shoot some in advance… Above I’m shooting some pics for a post about our bedside tables. – The post will hit the blog soon.

frokost

Inden jeg cyklede mod kontoret, spiste jeg en hurtig frokost. Kartoffelmadder med mayonnaise, dijonsennep, ristede løg og tomat. Mums! Jeg plejer for det meste at spise rugbrødsmadder til frokost, medmindre vi har rester fra dagen før. Lige i øjeblikket sværger jeg til kartoffel- og tomatmadder. – Garanteret en graviditets craving, haha… ;)

blogBefore I went to the office I had a quick lunch. Rye bread sandwiches with potato, mayonnaise, dijon mustard, roasted onion and tomato. Yummy! I usually eat rye bread sandwiches for lunch, unless we have leftovers from the day before. Right now, I can’t get enough of potato and tomato sandwiches. – Perhaps it’s a pregnancy craving, haha… ;)

enula-9gravidtojenula

På vejen til kontoret stoppede jeg ved butikken “Enula 9” på Østerbro. Selvom min mave ikke buler så meget ud endnu, synes jeg, at mine bukser er begyndt at stramme. Jeg kan ikke lide tanken om, hvis hun skulle blive mast lidt derinde, selvom jeg har hørt, at det er umuligt. :) Derfor købte jeg mig et par sorte graviditetsleggings. De har simpelthen så mange fine ting i den butik til både mor og barn. Det fede er, at meget af det tøj de køber ind, ikke er graviditetstøj, men blot i pasformer som også gravide kan være i.

blogOn the way to the office I stopped at the store “Enula 9” in Copenhagen. Although my bump doesn’t show that much yet, I feel that my pants are starting to tighten. I do not like the thought of if our baby girl gets squized in there, although I have heard that it is impossible. :) Therefore, I bought myself a pair of black pragnancy jeans. They have so much lovely clothes in that store for both mother and child. The cool thing is that much of their items are not regular maternity clothes, but also fit pregnant women.

kontor

Derefter susede jeg videre til kontoret, hvor jeg fik lavet nogle indlæg og besvaret en hulens masse mails. Udadtil virker det måske rimelig nemt at drive en blog, men det er langt mere tidskrævende, end man lige skulle tro. Udover at finde på indlæg, skal der dagligt besvares 40-50 mails, laves bilag til regnskabet, holdes møder med potentielle samarbejdspartnere og meget andet. Jeg har fundet ud af, hvor dejligt det er at have en kontorplads, så man på den måde bedre kan holde fri, når man kommer hjem om eftermiddagen/aftenen. Som mange af jer ved, sidder jeg sammen med Mette Marie der har twinpeaks.dk. Vi bruger hinanden rigtig meget til at sparre med og så har vi det bare virkelig hyggeligt sammen. :)

blogAfterwards I went to the offie where I made some blog posts and answered an whole lot of mails. Outwardly it may seem easy to run a blog, but it is far more time consuming than you’d think. I daily answer 40-50 mails, make  vouchers ready for my accountant, have meetings with potential partners and much more. I have found out how nice it is to have an office, as it makes me relax much more when I come home as I sometimes can leave the work at the office. As many of you know, I’m sharing the office with Mette Marie who runs the blog twinpeaks.dk. We use each other very much to spar with and then we always have so much fun. :)

walk-in-closet

Jeg kørte hjem fra kontoret omkring kl. 17 og skyndte mig op og skiftede tøj, inden min veninde Marie-Louise hentede mig ti minutter senere. Vi skulle til Vesterbro og mødes med to andre veninder, som vi kender fra studiet på KEA, som vi afsluttede for fem år siden. Som I kan se, så ligner vores garderobe mildest talt et bombet lokum i øjeblikket – fyldt med vasketøj og rod. Ulempen ved sådan et walk-in-closet er, at man er nødt til at holde det ryddeligt, da man ikke bare kan lukke rodet inde. :) Jeg har lovet mig selv, at rydde det op i dag, haha…

blogI drove home from the office around 5PM and hurried up and changed clothes before my friend Marie-Louise picked me up ten minutes later. We were going to meet with two other girlfriends, whom we know from the fashion design school we all graduated from five years ago. As you can see my wardrobe is a mess at the moment. It’s filled with laundry and clothes everywhere. The disadvantage of having a walk-in closet is that you have to keep it tidy, as you can not just hide away the mess. :) I have promised myself to clean it up today, haha…

west-marketsliders

Vi mødtes med vores to andre veninder på West Market på Vesterbro. Det er et nyåbnet madmarket som minder om et miks af Torvehallerne og Copenhagen Street Food. Der er virkelig mange madboder at vælge imellem og vi endte med at bestille miniburgers og curly fries. Mums, det var SÅ lækkert og kan varmt anbefales. Derefter tog jeg hjem, bloggede lidt mere, fik svaret på kommentarer og gik på hovedet i seng kl. lidt over 12. Jeg kan godt mærke, at jeg bliver hurtigere træt i øjeblikket. Jeg håber, I synes det var hyggeligt, at få et lille indblik i en helt normal hverdag. ;) God onsdag til jer alle. ♡

blogWe met with our two other girlfriends at West Market in Copenhagen. It is a newly opened food market with all sorts of dishes. There is so much to choose from and we ended up ordering sliders and curly fries. Yummy, it was SO delicious and highly recommended. Then I went home, blogged a little more, answered some blog comments and went straight to bed at 12AM. I feel that I get tired more easily at the moment. I hope you think it was cozy to get a glimpse of a normal day in my life. ;) Have a great Wednesday, everyone. ♡