babyvuggefar-og-baby

De her to smelter mit hjerte 

Halløj med jer, kære piger. Tiden flyver afsted her i babyboblen og vi nyder hvert et sekund med vores lille pige. Det går rigtig godt og hun er bare så sød, rolig og nem. Hun vågner ca. to gange om natten og sover ellers igennem, græder nærmest ikke og smiler ofte. – Selvom det er ubevist, ser det altså ret nuttet ud. ;) Vi har taget den helt med ro her de første dage, har ikke haft så mange besøg, men i stedet brugt tiden på at lære hende at kende, hygget i lejligheden og trillet de første små ture med barnevognen. Knib mig lige i armen! Det føles så surrealistisk at den lille mus er vores! Jeg føler mig simpelthen som verdens heldigste. Følelserne sidder helt uden på tøjet og jeg kommer hele tiden til at tude, fordi alt er så overvældende. Både da vi kom hjem fra hospitalet, på vores første tur med barnevognen og over alle de fine blomster, som vi modtog med posten. Sådan er det nok bare at blive mor. Det er virkelig den største glæde nogensinde.

Flere af jer har spurgt ind til, hvordan jeg taklede fødslen i forhold til de øvelser, jeg havde lært til Smertefri Fødsel, som var det fødselsforberedelseskursus, jeg gik til forud for fødslen. Til det kan jeg kun sige, at det var GULD værd at kunne teknikerne fra kurset. De vejrtrækningsøvelser man lærer er overfladiske og hurtige (også kaldet Laboro-vejrtrækning) og derudover bliver man undervist i nogle afspændings- og visualiseringsøvelser, som man skal fokusere på, når det gør allermest ondt. Det gjorde smerten meget mere håndgribelig og nemmere at komme igennem. Jeg kan kun give det min varmeste anbefaling. Et andet spørgsmål jeg får ofte i disse dage er, hvad vores lille pige skal hedde. :) Jeg skal nok afsløre det en af de kommende dage.

blog

Hello everyone. Time flies here in our little baby bubble and we enjoy every minute with our baby girl. Everything is going very well and she’s just so cute, calm and easy. She only wakes up twice every night, almost doesn’t cry and smiles often. – It looks pretty cute. ;) We have taken it very easy the first few days and tried to get to know her. It feels so surreal that this little mouse is ours! I simply feel like the luckyest girl in the world. It’s so overwhelming and I often start crying because she makes me so happy. ;) One question I receive very often these days is what her name is. I will reveal it one of the following days. ;)