legeplads-marbella

Lily spottede hurtigt en lille legeplads i nærheden og jeg har på fornemmelsen, at det ikke var sidste gang, vi var der denne uge… :)

marbella-beach

Alle små strandbutikker bliver nøje studeret. :)

flower-ice-cream

Én is om dagen… Mindst. :)

gravid-uge-29

Jeg gik ind i 29. uge i går og dermed tredje og sidste trimester af graviditeten. Min mave ser så stor og rund ud på dette billede, hihi… Det er så hyggeligt at blive tyk. ♥  Min kjole er forresten købt via Asos HER (reklame link).

puerto-banus

Havnen i Puerto Banús.

pizza-factory

Skååål…

pasta-factory-marbella

Vi spiste på den hyggeligste lille pasta/pizza restaurant ved navn “Pasta Factory”.

love

Vi ankom til Marbella sent lørdag aften og brugte dagen i går på at finde os lidt til rette. Vi havde 26 grader hele eftermiddagen, så vi udnyttede det gode vejr og vandrede byen tynd, var en tur på legeplads, købte is, fik handlet lidt ind og spiste aftensmad i Puerto Banús. Vi bor meget centralt lige ved havnen i Marbella, hvor vi har booket den hyggeligste lejlighed gennem AirBnB. Jeg ville egentlig bare lige tjekke ind og sige hej og vise lidt stemningsbilleder fra den første dag. Ellers vil jeg bare ønske jer en rigtig dejlig start på ugen.