pigeturvenedig-kanalergelato-icecreamvasketoj-venediggondolturpizzaveronalove-locksgondoltur-venedig

Et lille “Ciao” fra Venedig. ♡ Tiden flyver bare afsted – vi har allerede været her i to dage. Jeg har for første gang i lang tid taget mig den frihed at være lidt offline fra bloggen. Ikke desto mindre har mit kamera selvfølgelig været med i tasken begge dage, så nu tænkte jeg, det var på tide, at dele nogle billeder fra vores oplevelser i byen. De første par dage har vi været på opdagelse i de små gader, sejlet i gondol, spist store is og snuset rundt i et par lokale butikker. Jeg har blandt andet købt det fineste sæt tøj til vores lille pige. Jeg glæder mig til at vise jer det. ;) Her er simpelthen så smukt og fordi man har set så mange billeder af byen tidligere, kan det næsten minde om én stor kulisse. Uanset hvor man kigger hen, er der de fineste små broer, kanaler og altaner fyldt med grønne planter og friskt vasketøj. Meget Instagram-venligt, haha.. ;) I dag har vi planer om at tage ud og se nogle små øer udenfor Venedig. Hvis I har lyst, er I mere end velkomne til at følge med på Instagram HER, hvor jeg opdaterer i løbet af dagen. Kan I have en dejlig mandag, allesammen.

blog

“Ciao” from Venice. ♡ Time flies – we’ve already been here for two days. For the first time in a long time I have taken a few days off from the blog. My camera has of course been with me both days, so now I thought it was time to share some photos from our experiences in this lovely city. The first few days we walked around and explored the small streets, sailed in a gondola, ate huge ice creams and stopped by a few local shops. I have bought the cutest outfit for our little girl. I am looking forward to show it to you. ;) Venice is such a beautiful city – just how I imagined it. Everywhere you look, there are the prettiest little bridges, canals and balconies filled with green plants and fresh laundry. Very Instagram-friendly, haha… ;) Today, we are planning to go and see some small islands outside Venice. If you’re interested, you are more than welcome to follow me on my Instagram profile HERE where I’ll update during the day. Have a great Monday, everyone.