burano-islandstorbyferieburano-colorfulburano-venicepink-wallburano

Man bliver glad af alle de farver, ikke? ;) I går på vores tredje og sidste dag, tog vi til en ø ved navn Burano, som ligger ca. 40 minutter med båd uden for Venedig. Øen er fyldt med de sødeste små huse i alle regnbuens farver. Vi blev enige om, at det måtte være svært at være i andet end i godt humør, hvis man boede på denne fine lille ø. Der var en helt speciel fredfyldt stemning og underligt nok var øen faktisk ikke overrendt af turister sammenlignet med Venedig – ihvertfald ikke på denne årstid. Hvis I en dag aflægger Venedig et besøg, kan jeg varmt anbefale jer at stikke hovedet forbi Burano. Det var uden tvivl en af de bedste oplevelser på vores tur. ♡

Turen derhen startede dog ikke for heldigt ud, da vi blev uvenner med en billetsælger. Vi spurgte pænt, om båden gik til Burano, men han svarede ikke og vi spurgte ham pænt igen – stadig ingen respons. Min veninde Mia blev i tvivl, om han overhovedet havde hørt det og spurgte endnu engang med et lidt højere (stadig høfligt) toneleje. Det resulterede i at han blev stiktosset, hoppede op på båden og smækkede en jernlåge i så vi ikke kunne komme ombord samtidig med at han råbte og skreg af os på italiensk. Så måtte vi vente en halv time på den næste båd. Det skete faktisk hele tre gange, at vi havde kontroverser med en billetsælger. En af de andre gange fik vi slet ikke lov til at købe billetter hos den sælger, vi havde henvendt os til, fordi hun blev sur på os. Vi gik hen til lågen, da det blev vores tur i køen og inden vi nærmest fik sagt “Hello”, rullede hun øjne af os og fortalte os meget bestemt, at vi ikke skulle afbryde midt i en samtale (med hendes veninde). Hun var så flabet, at det halve kunne have været nok og fordi vi var kommet til at afbryde hende, fik vi slet ikke lov til at købe billetter. Holy Moly! Vi var fuldstændig målløse over deres opførsel, så et lille tip hvis I skal til Venedig og skal med offentlig transport er at have tålmodighed med billetsælgerne og føje dem, selvom de råber og skriger af jer. Ellers kommer I ikke med båden/bussen/toget, haha… ;)

blog

You become happy by looking at all these colors, right? ;) Yesterday, on our third and last day we went to an island called Burano which is located approximately 40 minutes by boat outside of Venice. The island is filled with the sweetest little houses in a rainbow of colors. We agreed that it must be hard to be anything but in a good mood, if you lived in on this cute little island. There was a special peaceful atmosphere and the island was actually not overrun by tourists compared to Venice – at least not at this time of year. If you are one day going to visit Venice I highly recommend you to stop by Burano. It was without doubt one of the best experiences of our trip. ♡