bryllups-programbryllups-salmerispind

Inden længe skydes bryllupssæsonen igang og jeg ved også, at flere af jer søde læsere skal giftes. ♡ Nogle af jer har endda fortalt mig, at I skal vies i det grønne, lige som Christoffer og jeg selv blev sidste sommer. I den forbindelse tænkte jeg, at det var oplagt at dele en idé til, hvordan man selv kan lave et bryllupsprogram for vielsen. Det er nemlig ikke noget der følges med, som det gør i kirken, hvis man vælger at blive viet udendørs. Det kan dog gøres meget nemt og billigt, hvis blot man er lidt kreativ.

Vi sammensatte selv et program i Photoshop (det kan i øvrigt sagtens gøres i Word) og printede det ud på noget kraftigt papir. Programmet stod på forsiden og på bagsiden kunne man læse alle salmerne, som I kan se på billede 1. Derudover havde vi købt nogle ispinde i Søstrene Grene, som vi limede ind mellem de to sider af programmet og sluttede af med en lille sløjfe af kraftigt sejlgarn. Man kunne også sagtens bruge samme idé, hvis man skal lave sange til en rund fødselsdag, barnedåb eller lignende. Blot et lille tip.

blog

Before long we are entering the big wedding season and I know that several of you guys are getting married too. ♡ Some of you have even told me that your have planned to have your wedding ceremony outdoors like Christoffer and I did last Summer. In this context, I thought that it was obvious to share an idea on how to create a wedding program for the ceremony yourself. It can be done very easily and inexpensively if you are a little creative.

We made a program in Photoshop (it can also easily be done in Word) and printed it out on some heavy paper. The program itself was on the front side and on the back side you could read all the Psalms. Additionally, we had bought some cute ice cream sticks which we glued between the two sides of the program and finished up with a small bow made of twine. Easy peasy! Just a little tip.

salmerfar-og-dattersangudendors-vielse