outfit, wardrobe, clothes

Her er et lille overblik over nogle af de seneste outfits, jeg har vist her på bloggen. Jeg kan se på det hele, at jeg er blevet lidt for sløv til at få taget outfitbilleder. Det gør det dog en del nemmere, at vejret er blevet varmere, så man ikke skal stå og hundefryse for at forevige dagens kluns, haha… Jeg må vist ind i kampen igen, da flere af jer har efterspurgt det på det seneste. Har I mon en favorit blandt ovenstående looks? :)

blogHere is an overview of the latest outfits which I have shown on the blog. I noticed that I didn’t really take much outfit pics lately. ;) It has become a bit easier though as the weather is getting warmer, so i have to become better at taking a few pics of my looks as several of you have asked for more of these posts. Do you have a favorite among these outfits?