sengelampermenu-lampemenu-warrensengelampe

Mange af jer har spurgt, hvor vores sengelamper er fra, så nu får de et indlæg for sig selv. ;) Vi har netop sat dem op og det har pyntet gevaldigt i soveværelset, at få nogle lamper på væggene. Ikke mindst er det rart at kunne tænde lyset, når man skal i seng og ikke er nødt til at famle sig i blinde, slå tæerne ind i sengekanten og falde over sengetæppet. ;) Jeg synes, at et af de sværeste elementer i indretningen er lamper. Det er en form for accessories i hjemmet, lige som sko og tasker er i et outfit, haha… Prikken over i’et. Vi har haft kig på disse længe, så da vi flyttede soveværelse, slog vi til og bestilte dem. :) De er fra Menu og hedder “Tribeca Warren”. De findes også med en kortere arm og desuden både i messing og hvid. Pæren følger desværre ikke med. Nu mangler vi bare en sengegavl og måske et par billeder over sengen. Jeg kan dog ikke helt finde ud af, om det bliver lidt for meget af det gode med både sengegavl og billeder/plakater… Hvad siger I?

blog

Many of you have asked where our bedside lamps are from, so therefore I decided to make a blog post about them. I think that one of the most difficult items to pick when it comes to interior are lamps. It’s kind of the most important accessory in your home like shoes and bags are in an outfit, haha… It’s the icing on the cake if you know what I mean. These ones are from Menu and are called “Tribeca Warren”. They are also available with a shorter arm and also in brass and white. Unfortunately, the bulb is not included. Now we just need a headboard and maybe a couple of pictures over the bed. However, I can not quite figure out if it will be too much with both a headboard and and pictures… What do you think?