vegansk-restaurantvegansk-cafeplanter-i-loftetveganske-pandekagerboyfriendsoulsvegansk-brunchbaby-cafe-kbh

God eftermiddag, fine mennesker. ♡ Christoffer, Lily og jeg tog forskud på weekenden og startede fredagen med en omgang morgenmad på en ny yndlingscafé på Østerbro. Den hedder Souls og hele menukortet er vegansk. De laver simpelthen så mange lækre ting og sager. Det er ikke fordi, Christoffer og jeg er 100% vegetarer eller veganere, men vi prøver som sagt at praktisere det, når vi selv laver mad hjemme og synes også det er sjovt at prøve veganske caféer for at blive inspireret. Dette sted er altså virkelig anbefalelsesværdigt om man så spiser vegansk eller ej.

Mens Lily tog sig en lur i barnevognen, fik vi lagt en plan for Thailand og ikke mindst hvad der skal ske med bloggen, mens vi er afsted. Jeg kommer til at blogge som vanligt, men håber på at kunne forberede nogle indlæg hjemmefra, så jeg kan tillade mig at tage et par dage fri eller så der er lidt at udgive, hvis internetforbindelsen driller. Jeg glæder mig til at dele vores thai-eventyr med jer. :) Kan I have en rigtig dejlig weekend, når I kommer så langt.