cheese-cakecheesecakecheesecake-opskrift

Hvis I ikke allerede har set det på Instagram, er her det færdige resultat af min påske cheesecake. :) Til at starte med glemte jeg dog at tilføje den lille påskekylling, jeg havde lavet i marengs, som jeg viste i videoen i forgårs… Så den kom først med på mit Instagrambillede – se den HER. Jeg synes selv, den blev ret fin. Hvad man ikke kan se er dog, at det var dog noget af en krig at få påskeæggene til at sidde fast på kagen… De blev ved med at rulle af og glassuren på chokoladeæggene begyndte at opløse geléen, haha! Det lykkedes dog til sidst ved at banke dem lidt flade i bunden, så noget af glasuren faldt af og de derved bedre kunne sidde fast uden at smelte. I kan finde opskriften på kagen HER. Skal I holde påskefrokost i år? …Eller måske være gæst til en påskefrokost? Vi har allerede to styks i kalenderen – det kan være, jeg gentager succesen med denne kage – den smager virkelig dejligt. :)