opdaekning-paaske

Glædelig onsdag allesammen. Er I gået på påskeferie? Måske venter den lige om hjørnet? Vi har intet mindre end tre påskefrokoster i kalenderen, så jeg er gået igang med at finde ud af, hvordan bordet skal dækkes. Nu hvor jeg var igang, tænkte jeg, at I måske kunne bruge det til inspiration. :)

paaskebordeaster

Jeg kan godt lide, at holde en borddækning simpel, men samtidig må der gerne være nogle små detaljer, der fanger øjet, tilfører farve eller “cuteness” til bordet. ;) Man forbinder oftest påske med gul og lilla og jeg har derfor fundet nogle fine blomster, som har en svag lyselilla tone, som bliver fremhævet i både tallerkenerne, stolene og servietterne.

vaser

Derudover har jeg købt en masse små vaser i forskellige størrelser og former, som jeg har fordelt henover bordet med bare 1-2 blomster i hver. Jeg synes, det ser lidt hyggeligt ud på den måde og så er de nemme at rykke rundt, når man skal have plads til maden. Jeg fandt dem i øvrigt i Føtex til bare 10 kroner stykket. Scoop!

easter-decoration

Servietterne har jeg rullet rundt som en pølse, viklet om et æg og bundet en snor omkring med en fjer under. Med en sprittusch blev ægget hurtigt forvandlet til en påskehare med lange ører. ;) Jeg synes, det ser ret cute ud og så er det tilmed mega nemt at lave. Jeg håber, I kan bruge det til inspiration. Hvad har I af planer i påsken? :)