frakker

Indlægget indeholder reklame links: 1. & Other Stories/HER, 2. & Other Stories/HER, 3. Lexington/HER, 4. H&M/HER, 5. New Look/HER, 6. Ichi/HER, 7. Filippa K/HER, 8. Cos/HER, 9. Selected Femme/HER, 10. House of Dagmar/HER, 11. H&M/HER, 12. Selected Femme/HER

Efteråret har da virkelig meldt sin ankomst, hva’? I den anledning tænkte jeg, at jeg ville dele inspiration til en masse lune frakker til overgangssæsonen. Mange af dem kan også sagtens bruges til vinter med en strik under, hvis det er rigtig koldt. Har I en favorit? Jeg er ret vild med DENNE – den er dog lidt pebret, men et fint alternativ kunne være DENNE.

Nå, men jeg vil suse ud i efterårsvejret. :) Christoffer er til workshop med arbejdet, så han er først sent hjemme, og jeg får Nicoline og Pernille på besøg, så jeg vil suse ud og købe ind og forberede lidt af det, inden jeg skal hente Lily. Det kan være noget af en udfordring at lave mad med en 1-årig susende rundt om benene. :) Kan I have en dejlig eftermiddag, allesammen.