diaper-bagpusletaske-laeder

Jeg er simpelthen så glad for, at I har taget så godt i mod den pusletaske, som jeg har designet for Markberg. Det betyder rigtig meget. Flere af jer har spurgt, om jeg ikke kan vise lidt flere billeder af den indvendig og ikke mindst fortælle lidt om, hvad vi egentlig opbevarer i den.

pusletaskepusle-taske

Den er indrettet med to større siderum, som er optimale at bruge til bleer – de kan nemlig knappes ud og ind afhængig af, hvor meget man har i dem. Vi har den som regel altid pakket med 8 styks – så har man rigeligt til en hel dag på farten. Derudover er der to små ovale lommer i enderne, hvor man kan stille flasker, opbevare sutter, vådservietter, babyalarmer eller hvad man nu lige har brug for. Vi har som regel Lilys drikkedunk i den ene side og babyalarm, bleposer, en tandbørste, en smoothie, figenstang og en ekstra sut i den anden.

markberg

I kan finde tasken i læder HER og i ruskind HER. Man kan som sagt få graveret sit barns navn, familien initialer eller noget helt tredje i pusletasken.

indhold-pusletaske

I midten er der et stort rum. Det er tiltænkt skiftetøj, skifteunderlag og hvad man nu ellers kan finde på at have i en pusletaske. Vi har som regel Lilys skifteunderlag, vådservietter, et sæt skiftetøj til hvis uheldet er ude og somme tider også et sæt nattøj, hvis vi kommer sent hjem. Så kan hun bare få børstet tænder, få nattøj på og falde i søvn i bilen/barnevognen på vej hjem. Somme tider tager vi det store skifteunderlag op og tager et engangs skifteunderlag med, som fylder meget lidt, hvis vi har brug for at pakke lidt mere. De kan købes i større supermarkeder som Meny – det er også rart at have med, hvis man skal på café, hvor puslebordet måske ikke ser helt lækkert ud. Så kan man bare smide underlaget ud bagefter. Hvad har I med på tur i jeres pusletaske?