INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

{ Fredagens outfit på vej ned for at hente børn med min dejlige mor – links til alt nedenfor }

Pyha, man skal lige komme sig over gårsdagens pressemøde, hva’? Jeg trøster mig med, at vi trods alt stadig kan gå ud, leve vores liv (forholdsvist) normalt og ikke er under samme restriktioner som flere andre lande i Europa, hvor man ikke må bevæge sig mere end fem kilometer væk fra sin bopæl eller gå uden for en dør efter kl 18. Vi skal nok klare det sammen med masser af håndsprit, afstand, mundbind og færre aftaler. <3 We can do it. Lad os slippe af med det skidt så hurtigt som muligt.

Vi passer i forvejen ekstremt meget på herhjemme, men efter sådan et pressemøde, bliver man lidt ekstra påpasselig, synes jeg. Vi er ihvertfald gået i tænkeboks, hvordan vi kan bruge weekenden uden at støde ind i for mange mennesker. I morgen tager vi en tur til Espergærde og udforsker området. Tusind tak for alle jeres input til indlægget om at vælge “sin” by. Jeg har læst hver og én, er enorm taknemmelig for jeres input og sætter mig og svarer jer allesammen inden længe. Mange af jer nævner, at man skal kunne mærke mavefornemmelsen og det giver jeg helt ret i. Jeg synes bare, at den kan være svær at mærke 100%, når man har set i omegnen af 30-40 huse.

At finde en bolig handler i høj grad om kompromiser – hvad er vigtigst og hvad kan man undvære? Det er drønsvært at finde ud af og ikke mindst at mærke. På alle de huse vi har budt på, har vi skulle indgå større kompromiser på den ene eller anden måde… Denne gang handler det mest om beliggenheden, fordi vi simpelthen ikke kender byen særlig godt og desuden om vi kan vente næsten et år med at overtage huset for derefter at renovere i flere måneder. Det er lidt en joker. Nu tager vi derop i dag, går en tur, spiser en is, fornemmer stemningen og mærker efter. Forhåbentlig giver det svar. Ellers vil jeg bare ønske jer en rigtig skøn weekend, som I forhåbentlig kan nyde på trods af de kedelige nyheder i går.

Reklame links: 1. H&M/HER, 2. H&M/HER, 3. H&M/HER, 4. Pimkie/HER, 5. Chloé/HER, 6. Monki/HER