Jeg bruger meget tid på at søge efter boliginspiration på Pinterest i øjeblikket til vores nye hus, hvilket vi som sagt overtager midt i marts. Der er lidt tid endnu, så vi har nogle måneder til at finde ud af, hvad vi vil gøre og hvordan vi vil indrette os. Jeg glæder mig simpelthen så meget. :) I min søgen faldt jeg over nogle billeder af vores gamle lejlighed, som lå et andet sted på Østerbro. Det var mit første hjem, efter jeg flyttede hjemmefra. Første hjem sammen med Christoffer, som flyttede ind et års tid senere… De hyggeligste 57 kvm, som vækker utrolig mange minder. Minder fra studietiden, fester, familiehygge, venindesnak… Det var her, jeg blev voksen – kogte min første kartoffel, vaskede den første tøjvask, kom hjem fra utallige fester og spiste natmad i køkkenet, haha… Mange dejlige stunder. Her er en masse billeder fra “der var engang”. :)