weekend-projekter

1. Kom igang med at lave dit eget lille avocadotræ. Jeg synes, det er så hyggeligt, når man kan få planter til at gro og ikke mindst at følge processen. Læs hvordan man gør HER.

2. Lav din egen “coffee scrub” til badet – det giver virkelig blød og lækker hud. Find opskriften HER.

3. Øv dig i fine og nemme hverdagsfrisurer ala DENNE eller DENNE.

4. Skal du holde Halloween, fødselsdag, julefrokost eller en helt fjerde fest inden længe? Brug weekenden på at lave fine invitationer ala DISSE. Jeg har udvalgt en række gratis skrifttyper, som I kan finde HER, HER og HER.

5. Skal du til at søge nyt job og kunne CV’et bruge en opdatering? Find inspiration med DISSE fine templates.

6. Mangler I opbevaringsplads? Læs mine tips til, hvordan optimerer kvadratmeterne derhjemme HER. Måske et weekendprojekt?

7. Lav dine egne shampooflasker nemt og billigt. Det kræver dog, at man får bestilt tingene hjem først, men det kunne måske være næste uges weekendprojekt… :) Læs om det HER.

8. Brug noget af weekenden på at rydde ud og rydde op i garderoben. Det er selv på min to-do liste i morgen og det er så rart, når det er gjort. Find inspiration til hvordan du skiller dig af med dit tøj i min hjemmelavede guide HER.

9. Bor du nær København, kan du også bruge weekenden på Creative Space med din mor, søster eller veninde. Bestil en kop te/kaffe og brug en eftermiddag på at male keramik. Det er så hyggeligt. :) Jeg har været der et par gange og bl.a. lavet DENNE skål og DENNE kop. Jeg ved ikke, hvor vellykket det blev, men det var hyggeligt at lave, haha…