eyelashextensions-københavn-østerbro@2x– So happy about my bambi lashes –

Nu er det ved at være 8 måneder siden, at jeg første gang fik sat eyelash extensions på og jeg har været afhængig lige siden. Jeg får det som sagt lavet hos Shjé på Østerbro og får dem fyldt op ca. hver anden uge i en halv time per gang. Jeg kunne godt nøjes med mindre, men når man først har vænnet sig til at se sig selv med dem hver dag, så vil man bare have mere. :) Er der nogen af jer, der er lige så afhængige som jeg?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Now it is around 8 months, since I had an eyelash extension for the first time and I have been addicted ever since. I get it done at a clinic called Shjé in Copenhagen and have them filled up every two weeks. I could easily do with less, but once you have become used to seeing yourself with them every day, you just want more. :) Is there any of you who are addicted to eyelash extensions as well?

modeblog1