Boozt, forårstøj, overgangsjakke, mode

Reklame links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER, 15. HER, 16. HER, 17. HER, 18. HER, 19. HER, 20. HER, 21. HER, 22. HER, 23. HER, 24. HER, 25. HER, 26. HER, 27. HER, 28. HER, 29. HER

Har I hørt, at det skulle blive op til 20 grader på lørdag? Juhu… I den anledning har jeg sammensat tre fine forårslooks, som jeg personligt ikke ville have noget i mod at hoppe i, når solen titter frem i weekenden. – Hvis ellers jeg kunne presse badebolds-faconen ned i det, haha… Jeg har forsøgt at kombinere nogle outfits, som farvemæssigt både ville fungere med og uden sorte strømpebukser, da foråret er en drilsk årstid og kan variere meget i temperaturerne. Personligt ville jeg aldrig gå med mørke strømper til lyse nederdele eller kjoler – jeg synes ikke rigtig, det passer sammen. Der er super mange fristelser online for tiden – jeg er bl.a. selv ret vild med det fine blå sæt med guldprikker. Er der noget, I ikke kan leve uden? :)

blog

Have you heard that it is going to be up to 20 degrees on Saturday? Yaay… On that occasion I have combined three lovely Spring looks which I personally wouldn’t mind wearing this weekend. I’ve tried to combine some outfits that works both with and without black tights, as the temperatures in Denmark during Spring can vary a lot. Personally, I would never wear black tights with light skirts or dresses. There are so many temptations online at the moment and among other things I’m really fond of the feminine blue skirt and shirt with gold dots. Is there anything you can not live without? :)