rugvafler

Det sidste års tid er jeg blevet temmelig glad for at lave mad. Tænk, hvem skulle have troet det? ;) Det har ellers altid været Christoffer, der stod bag kødgryderne, men nu har jeg så småt også fundet interessen for det. Det har I måske kunne fornemme på den tiltagende mængde opskrifter, der er dumpet ned på bloggen blandt outfits og interiørindlæg. Når jeg laver mad, skal det helst være simpelt, lækkert, appetitligt og ikke tage flere timer at kokkerere – det er den type opskrifter, jeg hidtil har delt og fortsat vil uploade. ;) Her er 3 favoritter til inspiration.

linje-prikket@2x
The past year I’ve become quite fond of cooking. Who would have thought that? ;) It used to be Christoffer, who made dinner for us day in and day out, but now I’ve slowly also found the interest in cooking. When I cook, it should preferably be simple, delicious, appetizing and not take hours to make – it’s the kind of recipes that I have shared so far and will continue to upload. ;) Here are three favorites for inspiration.

chiagrød opskrift

{Chia porridge topped with fresh berries – find the recipe HERE}

blomkålspizza

modeblog