øjenbryn-makeupwe-love-browsøjenbrynøjenbryn-kit

Sponsoreret af L’Oréal Paris

For bare et par år siden brugte jeg aldrig makeup til mine øjenbryn. Om sommeren kunne de nærmest blive helt usynlige, når de blev bleget af solen, men dengang gik jeg slet ikke op i det. Jeg har dog virkelig fået øjnene op for, hvor stor en forskel det kan gøre for ens ansigt, at markere sine bryn en smule. Jeg er helt klart til det naturlige look og for mig er udtrykket “less is more” det helt rigtige at gå efter, når det gælder makeup. I samarbejde med L’Oréal Paris har jeg fået muligheden for at afprøve to af deres nye produkter til brynene og på deres inspirations site We Love Brows har jeg delt to guides til, hvordan jeg bruger dem – find begge tutorials HER.

Det ene produkt er Brow Artist Sculpt og er en børste og en pensel i én, som er virkelig nem at bruge og giver et fint og naturligt resultat, hvis ellers man vælger den rette farve. ;) Det andet produkt er Brow Artist Genius Kit og ligner mest af alt en fin lille øjenskygge, som indeholder både voks, pudder, børster og pincet. Man har derfor alt hvad man behøver, for at få de fineste bryn og jeg er faktisk blevet så vild med den, at den er blevet fast inventar i min makeuptaske. :)

blog, københavn, high-streetJust a few years ago, I never used makeup for my eyebrows. During Summer they almost got invisible when they were bleached by the sun, but at that time I didn’t care at all. However, I have really become aware of how big a difference it can make to your face, to mark your eyebrows a bit. I have always preferred a natural look and “less is more” when it comes to makeup, if you ask me. Therefore, I also do my eyebrows in a very natural way. In collaboration with L’Oréal Paris, I had the opportunity to try two of their new brow products and on their inspirational site We Love Brows I have shared two guides on how I use them – find both tutorials HERE.

One of the products is Brow Artist Sculpt and consists of two different brushes in one. It’s very easy to use and achieve a natural look, if you just choose the right color, of course. The second product is Brow Artist Genius Kit and contains wax, powder, brushes and tweezer. It has everything you need to get the finest eyebrows and I have actually become so fond of it, that it is now a stable in my makeup bag. :)