pregnancy-week-by-week

Det er ret sjovt at se, hvordan maven har udviklet sig gennem de sidste fire måneder. Jeg har forsøgt at tage billeder cirka hver anden uge for at have lidt at kigge tilbage på. Det er jo en ganske speciel tid. ;) Der er præcis fire uger mellem hvert billede og man kan virkelig se, at der begyndte at ske noget fra omkring uge 24. Jeg synes egentlig, det var lidt kedeligt, at der skulle gå så lang tid, før jeg begyndte at blive tyk, haha… Men nu er man slet ikke i tvivl længere og det er simpelthen så hyggeligt at gå rundt med en lille bule. De af jer der er gravide eller allerede er mødre – hvornår begyndte I at få en synlig babymave, som også andre lagde mærke til? :)

blog

It’s pretty fun to see how the bump has been growing the past four months. I have tried to take photos every second week to have some pregnancy memories to look back at when our baby is born. It is such a special time in your life that you want to remember forever. :) There is exactly four weeks between each photo and it’s fun to see how the bump started to grow a lot from week 24. I actually thought it was a bit annoying that it took so long before it became visible, haha… But now you’re not in a doubt anymore. ;) Those of you who have kids – when did your bumps started to show when you were pregnant?