hair-clipgreen-sweaterbag

Godmorgen piger og glædelig mandag. Jeg håber, I har haft en rigtig skøn weekend. Jeg har været lidt tidligt oppe og sætte hår, lægge makeup og finde tøj frem – jeg skal nemlig til et photoshoot inden længe, hvor vi selv skal stå for styling osv. Det er sat til at vare hele dagen, men heldigvis er det på Østerbro, så Christoffer kan komme forbi med Lily, når hun bliver sulten. Af og til føler jeg mig lidt som en omvandrende mælkebar, der har åbent hele døgnet, haha…

Nu til sagen… Outfittet ovenfor havde jeg på i går, da vi var ude og spise morgenmad på den nye café Acacia på Frederiksberg med Cathrine og Adam. Det var virkelig et hyggeligt sted og maden var super, super lækker! Det er klart et sted, jeg kan anbefale, hvis I er på udkig efter en ny morgenmadscafé – se bare på Instagram HER. Jeg var hoppet i en ny strik, som jeg købte i H&M forleden efter inspiration fra en af pigerne i min mødregruppe. Jeg kan ikke finde den online, men jeg fandt den altså i den store H&M på Strøget. Det var helt opmuntrende at have farverigt tøj på for én gangs skyld. :) Nå, men jeg må hellere se at komme afsted. I må have en rigtig skøn mandag og husk forresten at smutte forbi Mette Marie for at finde ud af, hvad der gemmer sig i dagens kalenderlåge.

Reklame links: 1. Mango/HER, 2. Samsøe Samsøe/HER, 3. mit design for Markberg/HER, 4. Vagabond/HER, 5. Levi’s/HER, 6. Nuit et Linette/HER

clothes