gentofte-loppemarkedlily

Nogen tog sig en morfar, mens andre shoppede… 

hvid-kjolebaby-kjole

Vi fandt en sød prikket kjole til Lily til bare 25 kr.

vaser

Jeg ærger mig stadig lidt over, at jeg ikke købte en af disse fine vaser.

foerste-skridtbabysko

De sødeste små fødder med de allerførste rigtige sko.

loppemarked-charlottenlundbaby-foerste-skridt

Lily går mere og mere kun i én hånd og står også af sig selv i få sekunder af og til. Vi er spændte på, hvornår hun mon tager de første skridt. :) 

loppemarked

Noget af det jeg elsker mest ved sommeren, er alle de udendørs loppemarkeder. Min mor og jeg er ofte afsted og har gjort det søndag efter søndag, siden jeg var lille. Jeg elsker det – der er nemlig altid sådan en hyggelig stemning, man møder så mange søde mennesker og ikke mindst har jeg gjort nogle rigtig gode fund gennem tiden. – Se f.eks. kjolen HER & playsuiten HER. Heldigvis synes Christoffer også det er mega hyggeligt, så han er ikke svær at lokke med. Vi var afsted i går med Lily for første gang og besøgte både Gentofte og Søllerød Loppemarked. Det er mine favoritter. Har I været på loppe i år? I så fald – har I gjort nogle gode kup? :)