sundownpalmetraeerhaengekoeje1gynge-i-vandethanne-bloch-bikinile-pirate-balikokosnoedbaby

Billederne ovenfor er fra vores rejser til Bali og Thailand de sidste par år

Christoffer har tre ugers ferie tilbage på arbejdet i dette ferieår (inden maj måned) og vi har besluttet at rejse dem allesammen væk. Lyder det ikke som en fornuftig plan? :) Det er bare om at udnytte, at Lily stadig rejser gratis, inden hun bliver to år til sommer og inden vi bliver en familie på fire og nok ikke kommer ud at rejse i noget tid.

Vi har derfor netop bestilt rejse til Dubai med afgang om bare ni dage. Ih, hvor jeg glæder mig. :) Det bliver så skønt at komme ned i varmen, få lidt sol på næsen, opleve og slappe af. Ingen af os har været der før, så hvis I har gode tips til byen, vil de blive modtaget med kyshånd. :) Vi skal være der i otte dage.

Det er ret kompliceret at finde ud af, hvor man egentlig kan rejse hen, når man er gravid, hvis man vil undgå lande, hvor der er risiko for smitte af zikavirus. Dubai skulle være undtaget, men der er faktisk ikke ret mange tropiske destinationer at vælge mellem, hvis man vil gå med livrem og seler. Jeg har ringet til både Seruminstituttet, som ikke ville svare på spørgsmål fra private, Sundhedsstyrelsen, som henviste mig til egen læge og ja, egen læge… – Som i øjeblikket er ved at undersøge mulighederne, da vi gerne vil rejse igen til marts. Hvis I har hørt om andre destinationer end Dubai og Marokko, må I endelig sige til. Har I nogen spændende rejseplaner i nærmeste fremtid? :)