4l3a2554-2

Ih, hvor har jeg glædet mig til i dag! Som I ved, har Emily, Cathrine, Acie og jeg i over et år arbejdet på at skrive en bog. En bryllupsbog. Vi har talt om det i flere år faktisk, men vi skulle lige have Emily (og Nikolaj, bevares) gift, før vi kunne komme igang med skriveriet. ;)

Lad mig præsentere jer for “BRYLLUP – Something old, something new, something…”. En bog som vi alle savnede og havde haft glæde af, da vi selv skulle giftes og planlægge et bryllup og som ikke rigtig er at finde på markedet. En guide til at planlægge den måske største fest i dit liv, brylluppet. Der er masser af bryllupsbøger derude, men her bidrager vi med vores personlige erfaringer, fortællinger og gode råd fra vores fire vidt forskellige bryllupper, som de online veninder vi nu engang er til jer. ;)

bryllup-bog

Den er nogenlunde bygget op over en bryllups-timeline og vi kommer rundt om stort som småt  – lige fra location, ringe, kjole, beauty, brudebuket og morgengave til DIY projekter, borddækning, fotograf, brudevals, polterabend og meget, meget mere. Undervejs kommer vi med ærlige råd og deler vores bedste tips og tricks til den store dag. Der er et dedikeret afsnit til hvert vores bryllup inkl. vores forskellige budgetter og antal gæster – samt sjove fortællinger som f.eks. “Hvad gik galt?“. Der er endda et afsnit til herrerne og forordene er også skrevet af vores kære mænd. :) Bagerst i bogen er der lavet to sider, som kan rives ud – nemlig “Timeline for bryllupsplanlægningen” og “Timeline for dagene før brylluppet” med små felter, som kan krydses af, så man husker det hele. Derudover har vi også lavet en fotoliste, som man kan give sin forograf, så han/hun husker de vigtigste billeder samt en liste med “Forhandlere & sites, der er nice to know“, som I forhåbentlig også kan gøre brug af.

Jeg er simpelthen så glad og stolt over resultatet. Vi har fået selveste Letizia Caramia, som også tegner for fransk Vogue og Isabel Marant, til at lave illustrationerne i bogen og den er bare blevet så gennemført fin, hvis vi selv må have lov at sige det. ;) Skarp, moderne og personlig. Jeg er bare så spændt på at høre, hvad I synes om den, når nogen af jer får fingrene i den. Husk endelig at brug hashtagget #BRYLLUPthebook, hvis I lægger den ud på Instagram. Den kan købes hos de fleste bogsites online f.eks. HER (reklame link) eller findes hos alle boghandlere – hvis ikke de har den, kan de bestille den hjem. God læselyst. :)